Jídelníček

Jídelníček

    

 

 

 

Týdenní menu 20. 1. – 24. 1. 2025


Pondělí
Polévka: Frankfurtská (A-1,3,7)
1.350g Smetanové kuřecí rizoto na kari, sýr (A-7)


Úterý
Polévka: Valašská kyselice (A-1,3,7)
1.120g Vepřová roláda, mačkané brambory (A-1,3,7)


Středa
Polévka: Bramboračka (A-1,7)
1.400g Boloňské špagety, sýr (A-1,3,7)


Čtvrtek
Polévka: Vývar s kapáním (A-1,3,7,9)
1.120g Hamburská kýta, houskový knedlík (A-1,3,7)


Pátek
Polévka: Kokosová s rýžovými nudlemi (A-7)
1.180g Smažený květák, vařené brambory, tatarka (A-1,3,7)

Změna jídelníčku vyhrazena.
Pokrm byl vyhotoven do 10:00hod, spotřebujte do 13:00 hod.,
je určen k přímé spotřebě bez skladování.
Porce polévky 0,35l, hmotnost masa uvedena v syrovém stavu.



Vloženo: 20. 01. 2025